Windows 10 (her)installatie en updates

Veel computers en laptops gebruiken nog oudere versies van Windows. Als je nog steeds Windows 7 gebruikt, ben je bijvoorbeeld niet meer beveiligd tijdens internetbankieren. Wij adviseren altijd om over te stappen naar Windows 10. De nieuwste versie van Windows 10 is altijd voorzien van de juiste beveiliging en ondersteuning voor al je apparaten. Heb je nog geen Windows 10 en wil je graag overstappen? Computersystemen de Mars uit Grave kan je hier direct bij helpen. Ook wanneer je problemen hebt na een Windows 10 update kunnen wij je verder helpen.
Direct contact: 0486-476629.
Windows 10 installatie

Heb je nog geen Windows 10 op je computer of laptop? Dan kunnen wij dit besturingsprogramma voor je installeren. Sinds het ontstaan van Windows 10 is de software alsmaar verbeterd en zijn er enorm veel wijzigingen geweest aan de voor en achterkant. Heb je hulp nodig voor de installatie van Windows 10? Neem dan contact op met onze experts:

Windows 10 updates

Tegenwoordig is het gelukkig erg eenvoudig om Windows 10 te updaten. Vaak gebeurt dit al automatisch zonder dat je er erg in hebt. Wel kun je ook handmatig bekijken of Windows 10 een update nodig heeft. Via Instellingen > Windows Update kun je handmatig de updates zoeken. In het voorbeeld hieronder is net een nieuwe update geïnstalleerd en dient de computer nog opnieuw opgestart te worden.

Windows 10 update

Wanneer het updaten van Windows 10 niet lukt, kunnen wij je daarbij helpen. Soms kan het installatiebestand van de update fouten bevatten of is de installatie niet volledig uitgevoerd. Het terugdraaien van geïnstalleerde updates kan een oplossing zijn, maar dit raden wij altijd af. Updates zorgen namelijk voor een stabieler en veiliger systeem en door het terugdraaien van je update is je pc niet meer volledig beschermd.

Windows 10 herinstallatie

Ook kan het gebeuren dat je een nieuwe versie van Windows 10 wilt hebben zonder alle rommel van oude bestanden of apps. Hierbij kun je er voor kiezen om Windows 10 opnieuw te installeren om alle pc problemen te herstellen en weer met een verse start te beginnen. Vaak is de eerste stap hierbij het controleren van de schijfruimte. Als Windows 10 namelijk niet genoeg ruimte heeft kan de pc graag gaan werken. Ook voor het vrijmaken van schijfruimte bent u bij de Mars uit Grave op het juiste adres.

Lost dit het probleem niet op? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. Bij sommige opties verwijder je namelijk alle bestanden, terwijl je in veel situaties het liefst alles wil behouden.

  • Windows 10 opnieuw installeren (alles wordt verwijderd)
  • Windows 10 opnieuw installeren (met behoud van alle mappen, apps en instellingen)
  • Windows 10 opnieuw instellen (alle apps die niet op de pc stonden worden verwijderd)

Samen met jou bespreken we de beste optie voor je situatie. Als we er voor kiezen om Windows 10 in zijn geheel opnieuw te installeren, dan kunnen we uiteraard ook een backup van uw data maken en u naderhand ook weer helpen met zaken zoals het instellen van e-mail.

Neem direct contact op met onze experts voor je Windows 10 (her)installatie of updates via 0486-476629.