Computerles regio Grave

Wilt u meer weten over uw computer, laptop of smartphone? Geen zorgen, wij helpen je graag met computerles in de regio Grave.

Onze ervaren trainers leggen je namelijk stap voor stap uit hoe alles precies werkt. Hierbij kun je denken aan het verzenden van een e-mail, maar ook het opschonen of sneller maken van je computer. Tegen welk probleem je ook aanloopt, onze trainers leggen het graag uit tijdens de computerles. Uiteraard kunnen wij ook computerlessen geven aan groepen.

Direct contact: Bel ons op 0486-476629.

Wat kun je leren tijdens de computerles?

  • De basisuitleg van de computer
  • E-mails verzenden en ontvangen
  • Uitleg over programma’s
  • Je computer beveiligen
  • Verbinding maken met een netwerk
  • Je computer opschonen
  • Altijd je eigen lesprogramma

Om de computerlessen goed af te stemmen op je behoefte, stellen wij altijd met jou samen het lesprogramma af. Je kunt de computerles alleen volgen, maar ook met kennissen of bijvoorbeeld je partner. Ook kan dit handig zijn wanneer je bijvoorbeeld overstapt van Windows naar Mac of andersom. Samen met jou kijken we naar de leerbehoefte en komen we tot een concreet lesprogramma.

Voor wie is deze computerles bedoelt?

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, dus ook voor beginners en kinderen. Ook helpen wij graag ouderen en senioren met computerles, zodat zij goed verbonden kunnen blijven met bijvoorbeeld kinderen en kleinkinderen. De wereld wordt steeds meer digitaal en de afstanden groter. Dankzij de computerlessen van de Mars uit Grave kun je altijd contact blijven houden met elkaar.

In welke regio kun je computerles volgen?

De Mars is gevestigd, maar wij geven ook vaak computerles in plaatsen zoals Cuijk, Wijchen, Escharen, Gassel en Velp. Wij komen echter graag bij je op locatie, ook als het wat verder weg is. Wij hebben namelijk als doel om zo veel mogelijk mensen te helpen met onze kennis!

Problemen met de computer of laptop

Is je laptop of computer stuk? Dan is computer reparatie of laptop reparatie vaak de beste optie. Uiteraard kunnen wij ook tijdens een computerles samen met jou naar het specifieke probleem kijken. Zeker erg leerzaam als je het zelf wilt leren oplossen. Wij leggen je alles haarfijn uit. Ook is hulp op afstand bij ons mogelijk. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten als je wat verder weg woont. De meeste computerproblemen zijn voor ons eenvoudig vanaf afstand op te lossen.

Afspraak maken voor computerles

Wil je een afspraak maken voor het inplannen van een privéles of een groepsles? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op 0486-476629 of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag verder!