Randapparatuur instellen aan huis

Heb je hulp nodig bij het instellen van randapparatuur voor je computer of laptop, of heb je problemen met het installatieproces? Computersystemen de Mars uit Grave helpt je hier graag bij verder. Onder randapparatuur vallen bijvoorbeeld toetsenborden, maar ook printers, harde schijven en videokaarten.

Neem direct contact op met onze experts via 0486-476629

Randapparatuur werkt niet na een update

Je computer heeft regelmatig updates te verwerken, net als je randapparatuur. Soms kan het voorkomen dat na een update van bijvoorbeeld Windows 10, je randapparatuur niet meer werkt zoals daarvoor. Meestal is dit op te lossen om een nieuwe driver (besturingsprogramma) van je randapparatuur te installeren. Onze specialisten van de Mars kunnen dit voor je doen. Wij gaan op zoek naar de juiste software om alles weer werkend te krijgen.

Met welke randapparatuur kan ik bij jullie terecht?

Voor vrijwel alle apparatuur kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan invoerapparaten zoals toetsenborden, muizen, scanners en externe harde schijven. Zonder muis en toetsenbord is het namelijk lastig werken!

Ook uitvoerapparatuur zorgen regelmatig voor problemen. Soms heb je ineens geen geluid meer, is je computer langzaam of werkt je monitor niet goed. Ook de printer en videokaart behoren hier onder.

Ten slotte kun je bij ons ook altijd terecht voor het instellen van opslagapparatuur. Dit kunnen externe harde schijven zijn, maar ook USB-sticks,  of een NAS-systeem voor je back-ups.

Onze diensten

Naast dat wij je randapparatuur weer werkend krijgen, adviseren wij je ook graag over de juiste apparatuur. Het is zonde om bijvoorbeeld veel geld voor een videokaart uit te geven terwijl je deze eigenlijk niet nodig hebt.

Ook kunnen wij de randapparatuur thuis bij jou installeren en eventueel draadloos op het thuisnetwerk aansluiten, wel zo makkelijk!

Heb je nog vragen met de betrekking tot de installatie van randapparatuur, of maak je liever gelijk een afspraak? Neem dan direct contact op met de adviseurs van Computersystemen de Mars uit Grave. Wij kijken altijd samen met jou naar de beste oplossing voor de situatie en zijn altijd transparant over onze tarieven.

Neem direct contact op met onze specialisten: 0486-476629.