iPhone reparatie

Is je iPhone stuk en toe aan reparatie? Dan ben je bij de Mars in Grave aan het juiste adres! Onze iPhone reparatie is snel en secuur, waardoor je weer snel over je iPhone kunt beschikken. Samen met jou kijken we naar het probleem van je kapotte iPhone, om deze tegen een eerlijke prijs te repareren. Van te voren overleggen we altijd met jou, zodat je weet wat je kunt verwachten. Om die reden hanteren wij ook vaste prijzen voor iPhone reparaties zoals het vervangen van het scherm om de batterij. 

Selecteer hieronder het model waarvoor je een iPhone reparatie nodig hebt. Of neem direct contact met ons op via 0486-476629.

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

Iphone SE 2020

iPhone SE 2020

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

Iphone SE 2020

iPhone SE 2020

Je iPhone laten repareren bij ons

Een kapotte iPhone is natuurlijk erg vervelend. De meeste reparaties die wij voor iPhones uitvoeren in deze regio (Grave, Velp, Cuik, Wijchen, etc.) zijn het vervangen van een iPhone scherm. Ons advies is altijd om een goed iPhone hoesje om je telefoon te plaatsen, zodat de kans op schade het minst groot is. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je iPhone toch kapot gaat en het scherm aan vervanging toe is. Onze professionele monteurs doen dit graag voor je!
 

Altijd een gratis leentoestel!

Moeten wij extra onderdelen voor je reparatie bestellen, of duurt de reparatie toch onverwacht langer dan verwacht? Bij de Mars krijg je altijd een gratis leentoestel, zodat je in de tussentijd gewoon bereikbaar bent. Niets is vervelender dan je telefoon te moeten missen tijdens de iPhone reparatie.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Woon je in de buurt van Grave en wil je bij ons je iPhone laten repareren? Kom dan gerust langs als je in de buurt van bijvoorbeeld Escharen, Langeboom, Gassel of Beers woont. De route kun je eenvoudig vinden via onze contactpagina. Uiteraard kun je ook hierboven het model iPhone selecteren en de reparatie bij ons aanmelden. Wij helpen je graag verder met een snelle iPhone reparatie!

Welke iPhone reparaties voeren jullie uit?

Per iPhone kan het aantal reparaties dat wij kunnen uitvoeren verschillen. Voor sommige iPhones zijn geen goede onderdelen beschikbaar. Ook is het aantal reparaties voor oude iPhone modellen vaak lastiger omdat deze onderdelen niet langer gemaakt worden. Maar in het algemeen kun je bij ons terecht voor onderstaande reparaties.
  • iPhone scherm/display vervangen
  • iPhone batterij/accu vervangen
  • iPhone oorspeaker vervangen
  • iPhone front camera vervangen
  • iPhone achtercamera vervangen
  • iPhone luidspreker vervangen
  • iPhone laadpoort vervangen