Computerhulp op afstand

Computersystemen de Mars is gevestigd in Grave. Voor klanten die wat verder weg wonen dan ons service gebied, bieden wij een mooie oplossing: Computerhulp op afstand. Op deze manier kunnen wij vanaf afstand in je computer meekijken en daardoor problemen vaak eenvoudig oplossen.

Neem direct contact op via 0486-476629.

Wanneer is computerhulp op afstand geschikt?

Wanneer je computer of laptop niet meer optimaal functioneert, dan is hulp op afstand het meest geschikt. Je computer moet namelijk nog wel werkzaam zijn om het programma te installeren. Wanneer programma’s niet meer werken, de computer langzaam is of je een virus hebt kunnen wij dit verhelpen met hulp op afstand. Weet je niet zeker of dit in jouw situatie kan, neem dan direct contact met ons op en dan bespreken we het. Uiteraard kun je ook altijd bij onze winkel in Grave terecht voor computer reparatie of laptop reparatie.

Hoe werkt hulp op afstand?

Om dit mogelijk te maken gebruiken wij het programma TeamViewer. Dit programma kun je via de button hieronder eenvoudig downloaden en installeren. Dit programma is 100% veilig en na gebruik kun je het ook weer verwijderen. Je krijgt automatisch een ID en een wachtwoord, welke je telefonisch aan ons doorgeeft. Wij nemen dan je computersysteem over en kunnen samen kijken naar het probleem. Je kan ten alle tijden meekijken met wat wij doen, wel zo fijn!

Klik op de afbeelding hieronder om TeamViewer direct te downloaden.

TeamViewer

Kosten van computer hulp op afstand

De kosten voor hulp op afstand bedragen € 1,- per minuut met een starttarief van € 15,-

Servicecontract

Tevens biedt Computersystemen de Mars servicecontracten aan zowel particulier als zakelijk. Het servicecontract particulier bedraagt € 120,- inclusief BTW per jaar voor één en hetzelfde systeem. Je ontvangt jaarlijks 8 x 15 minuten hulp op afstand en een jaarlijkse APK.

Voor een servicecontract zakelijk maken wij een passende offerte naar aanleiding van een vrijblijvende kosteloze inventarisatie op locatie.