Samsung Galaxy Reparatie

Is je Samsung Galaxy onverhoopt stuk gegaan en toe aan reparatie? Dan ben je gelukkig bij de Mars in Grave aan het juiste adres! Onze Samsung Galaxy reparatie is snel en secuur, waardoor je weer snel over je fijne smartphone kunt beschikken.

We kijken eerst altijd samen met jou naar het probleem van je kapotte Samsung Galaxy, voordat wij deze gaan repareren. Deze smartphone reparatie doen we natuurlijk altijd tegen een eerlijke prijs. We overleggen de kosten altijd van te voren, zodat je weet wat je kunt verwachten. Om die reden hanteren wij dan ook vaste prijzen voor Samsung Galaxy reparaties voor bijvoorbeeld het vervangen van de back cover, het scherm of de batterij. Ook is het mogelijk om gratis een leentoestel mee naar huis te krijgen, zodat je gewoon bereikbaar blijft!

Selecteer hieronder het model waarvoor je een Samsung Galaxy reparatie nodig hebt of neem direct contact op via 0486-476629.

Je Samsung Galaxy laten repareren bij ons

Een kapotte Samsung Galaxy is erg vervelend, niemand wordt namelijk vrolijk van een kapotte smartphone! De meeste reparaties in de regio Grave, Velp, Cuijk en Wijchen bestaan uit het vervangen van een kapot scherm of een kapotte back cover. Ons advies is daarom dan ook om altijd een goed smartphone hoesje te gebruiken om valschade te beperken. Maar het kan natuurlijk altijd voor komen dat je Galaxy kapot gaat. Onze professionele monteurs repareren je Samsung Galaxy binnen no-time!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Woon je in de buurt van Grave en wil je bij ons je Samsung Galaxylaten repareren? Kom dan gerust langs als je in de buurt van bijvoorbeeld Escharen, Langeboom, Gassel of Beers woont. De route kun je eenvoudig vinden via onze contactpagina. Uiteraard kun je ook hierboven het model Samsung Galaxy selecteren en de reparatie bij ons aanmelden.  Wij helpen je graag verder.

Gratis leentoestel bij Samsung Galaxy reparatie

Bij gecompliceerde reparaties van een Samsung Galaxy kan het soms iets langer duren voordat je de telefoon weer terug krijgt. Daarom bieden wij als extra service altijd een gratis leentoestel aan als je een Samsung Galaxy bij ons laat repareren. Zo kun je tijdelijk toch beschikken over een smartphone en ben je gewoon bereikbaar!
 

Welke Samsung Galaxy reparaties zijn mogelijk?

De reparaties die mogelijk zijn verschillen per Samsung Galaxy smartphone. Hieronder staan de reparaties die bij de meeste smartphones van Samsung mogelijk zijn. Per telefoon staat altijd aangegeven welke reparaties er zijn.

  • Samsung Galaxy scherm / display / glas laten vervangen
  • Samsung Galaxy accu / batterij vervangen
  • Samsung Galaxy cover vervangen
  • Samsung Galaxy laadpoort vervangen