Computer APK en onderhoud

Heb je last van een trage computer of werkt je systeem niet meer optimaal? Dan hoeft dit niet direct te betekenen dat je een computer reparatie nodig hebt. Met onze uitgebreide computer APK kunnen we je computer op essentiële punten controleren en weer vrij van problemen laten lopen. En dat voor slechts €40.

Direct contact met onze adviseurs? Neem contact op via 0486-476629.

Wat bieden jullie aan bij Computer APK?

Wanneer je meldingen krijgt van ongewenste of onbekende programma’s, reclame software of pop-ups, is de kans groot dat je schadelijke software op je systeem hebt staan. De meeste computers zijn tegenwoordig goed bestand tegen virussen, maar ongewenste software wordt vaak extra geïnstalleerd wanneer je bijvoorbeeld een programma hebt gedownload. Door regelmatig een computer APK bij ons te laten uitvoeren heb je altijd een schoon en snel systeem.

De onderstaande werkzaamheden voeren wij uit tijdens de computer APK:

  • Stofvrij maken van je computersysteem, door het reinigen van o.a. de ventilatie
  • Uitvoeren van updates (bijv. Windows 10)
  • Controle van antivirussoftware
  • Verwijderen van malware, spyware en virussen
  • Het verwijderen van onbekende en eventueel schadelijke software
  • Volledige opschoning van je systeem 

Servicecontract computer onderhoud

Naast onze losse computer APK, biedt Computersystemen de Mars ook servicecontracten aan. Dit servicecontract is voor zowel particulier als zakelijk geschikt. Het tarief hiervoor bedraagt €120 inclusief BTW per jaar, voor één en het zelfde systeem. Hiervoor ontvang je jaarlijks 8 x 15 minuten computer hulp op afstand én een jaarlijkse APK.

Voor een zakelijk servicecontract maken wij graag een passende offerte naar aanleiding van een vrijblijvende inventarisatie op locatie.

Neem direct contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken via 0486-476629.