Hulp bij e-mail instellen

Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder e-mail. Daarom begrijpen wij ook dat het erg vervelend is als je e-mail niet goed werkt. Computersystemen de Mars kan je direct verder helpen bij het instellen van je e-mail op je pc, maar uiteraard ook op je smartphone.  Heeft u behoefte aan een eigen website of e-mailhosting? Dan kunt ook bij ons terecht via de onze pagina Webdesign & Hosting.

Neem direct contact op met onze experts op het gebied van e-mail via 0486-476629.

Hulp bij e-mail providers

In Nederland zien we vaak dat mensen gebruik maken van een gratis e-mail provider zoals Outlook, Live of Gmail. Deze diensten zijn erg eenvoudig in gebruik en mailen vanuit de internetbrowser levert eigenlijk nooit problemen op. Maar het is natuurlijk wel zo fijn als je deze e-mail providers ook op je telefoon kunt gebruiken of op je computer. Het instellen hiervan kan soms moeilijk zijn, zeker omdat er veel opties ingevuld moeten worden.

E-mail van de internetprovider

Heb je een e-mail adres in gebruik van bijvoorbeeld Ziggo of KPN? Dan kun je hier vaak ook op inloggen via het internet. Hierbij geldt ook dat we deze soorten e-mailboxen kunnen instellen op je telefoon, tablet of computer. Hierbij kun je ook kiezen welke e-mail client je wil gebruiken. Je kan namelijk nog steeds gebruik maken van Outlook of Gmail zonder dat je hierbij een e-mail adres extra hoeft aan te maken. Dit kan dus ook met een KPN of Ziggo mail adres.

Back-up maken van je e-mail

Ga je switchen van computer of e-mailprovider? In sommigen gevallen kan het nodig zijn om een back-up te maken van al je e-mails en e-mailinstellingen. Computersystemen de Mars is gespecialiseerd in het maken van data back-ups en kunnen bij e-mail dit ook voor je doen. We maken hierbij een export van alle gegevens en plaatsen deze dan in het nieuwe e-mailprogramma, wel zo fijn!

E-mail instellen bij onze computerles

Wil je zelf leren hoe je e-mail moet instellen? Dan is onze computerles zeker een aanrader! Hierbij leren we je onder andere hoe je bijvoorbeeld Outlook moet instellen, maar kunnen we ook aan de slag gaan met andere programma’s. Samen met jou stellen we je eigen computerles programma samen.

Hulp met e-mail instellen nodig of een computerles plannen? Neem direct contact met ons op via 0486-476629.