Internet en Wi-Fi

Internet & Wifi is tegenwoordig enorm belangrijk. Je wil overal in je huis de best mogelijke verbinding hebben en dat kan soms nog wel eens lastig zijn. Heb je internet uit bijvoorbeeld een mediabox van je internet aanbieder? Dan kan het zijn dat dit signaal niet overal even sterk is. Computersystemen de Mars uit Grave kan je helpen met alle Internet & Wifi problemen, zodat je overal zorgeloos online kunt zijn.

Neem direct contact op met onze experts: 0486-476629.

Inventarisatie Wi-Fi probleem

Als eerste komen we bij je langs om het probleem te inventariseren. We kijken bijvoorbeeld hoe het netwerk is aangesloten en waar minder bereik is in de woning. In woningen met veel bewapend beton kan het signaal namelijk soms moeilijk door de muren heen gaan. Ook kan het zijn dat er veel Wi-Fi verbindingen in de buurt zijn die allemaal op het zelfde kanaal zijn aangesloten.

Een Wi-Fi inventarisatie bedraagt € 100,- inclusief BTW. Je ontvangt een adviesrapport en een passende offerte. Bij akkoord op de offerte komen de kosten voor de Wi-Fi inventarisatie te vervallen.

Optimalisatie van Wifi

Als het probleem bekend is, gaan we aan de slag met het optimaliseren van je Wi-Fi verbinding. Denk hierbij aan het verplaatsen van de router of het aanleggen van nieuwe netwerkkabels zodat je ook op een andere verdieping een goed signaal hebt. We gaan pas weg als de beoogde snelheid in elke ruimte is behaald!

Aanleggen van thuisnetwerk

Heb je nog geen thuisnetwerk of ga je verhuizen? Ook daarbij kunnen we helpen! We kunnen al je apparaten aansluiten op je thuisnetwerk. Denk hierbij ook aan een draadloze printer of een Google Home, slimme koelkast of verlichting.

Veilig internetten

Naast het aanleggen en verbeteren van je verbinding, vinden wij het ook belangrijk dat je veilig kunt internetten. Dit begint altijd bij een goede virusscanner, firewall en anti spyware. Met een goede virusscanner kun je ongevraagde virussen en software buiten de deur houden. Wij adviseren je hier graag in en kunnen hierbij ook helpen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het updaten van je browser of Windows 10 upgrade
  • Installeren of updaten van antivirus software
  • Beveiliging van je draadloze netwerk
  • Uitvoeren van computer APK om virussen en spyware te verwijderen
  • Computerles over bekende en legale software en het gebruik van je computer

Heb je dringend advies nodig over de beveiliging van je netwerk, of hulp nodig bij de aanleg hiervan? De netwerkspecialisten van de Mars uit Grave komen graag naar je toe. Ons werkgebied is uitgebreid en beperkt zich niet tot de plaatsen hier in de buurt zoals Cuijk, Wijchen of Escharen.

Neem direct contact met ons op via 0486-476629.