Tablet reparaties

Is je tablet kapot en ben je op zoek naar een tablet reparatie? Wij van Computersystemen De Mars helpen je graag verder. Of je nu een iPad, Samsung of een ander merk tablet hebt maak niet uit. In onze winkel in Grave hebben onze specialisten de juiste tools en kennis om je tablet snel weer te repareren.

Nu een tablet reparatie nodig? Neem direct contact op via 0486-476629.

Glas / scherm van tablet vervangen

Het scherm van de tablet is een van de meest kwetsbare onderdelen. Helaas zien we dan ook dat deze vaak kapot gaan. Ons advies is om altijd een goede tabletcover te gebruiken, maar ook dan kan het gebeuren dat het scherm vervangen moet worden. Gelukkig kunnen wij dit snel voor je doen. Ons advies is om direct na een breuk contact met ons op te nemen zodat er geen verdere schade ontstaat aan de tablet zelf.

Batterij / accu tablet vervangen

De batterij van een tablet gaat helaas niet eeuwig mee. Je merkt vaak na verloop van tijd dat de batterij van je tablet minder lang mee gaat. Let wel, een tablet reparatie is niet altijd nodig! Het kan namelijk ook zomaar zijn dat je een paar energie slurpende apps op je tablet hebt staan, die de gebruiksduur enorm verkorten. We kijken graag samen met jou naar het energieverbruik van de tablet. Doet de batterij of accu het helemaal niet meer? Dan kunnen we deze uiteraard vervangen.

Langzame tablet

Is je tablet na verloop van tijd langzaam geworden? Dat is een veel gehoorde klacht. Vaak komt dit door de installatie van vele programma’s en apps die onnodig open blijven staan. Wij lopen samen met jou kritisch door je tablet heen en verwijderen alle apps en programma’s die je tablet langzamer hebben gemaakt.

Tablet reparatie servicegebied

Voor tablet reparatie in de buurt van Grave kun je bij ons terecht. De Mars is namelijk gevestigd in het centrum van Grave. Veel van onze klanten komen uit omliggende plaatsen zoals Cuijk, Wijchen, Velp of Gassel. Maar ook als je wat verder weg komt kun je altijd bij ons terecht!

Overige reparaties

Naast tablet reparaties kun je bij ons ook bijvoorbeeld je laptop bij ons laten repareren. Daarnaast zijn onze reparateurs ook gespecialiseerd in iPhone reparaties en Samsung reparaties. Wij begrijpen dat het in deze tijd vervelend is om lang zonder tablet of smartphone te zitten, dus wij zorgen ervoor  dat je apparaten zo snel mogelijk weer gerepareerd zijn.

Afspraak maken voor tablet reparatie

Wil je een afspraak maken voor het inplannen van een tablet reparatie? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op 0486-476629 of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag verder.