iPhone SE reparatie

De iPhone SE is een van de kleinere modellen van Apple, maar dat maakt voor onze reparaties natuurlijk niet uit! Je kan altijd bij ons terecht voor een iPhone SE reparatie. Is je scherm aan vervanging toe, of werkt bijvoorbeeld je luidspreker niet meer? Samen met jou kijken we naar het probleem en op basis daarvan voeren wij de reparatie uit. Hierbij is het belangrijk om te weten dat wij enkel originele onderdelen gebruiken (OEM) om de reparatie van je iPhone SE uit te voeren. Naast de normale SE, kun je bij ons ook je iPhone SE 2020 laten repareren.

Kies hieronder je reparatie of neem direct contact met ons op via 0486-476629.

iPhone SE scherm / display / glas laten vervangen

Direct geholpen: 0486-476629 
of

Je iPhone SE batterij / accu vervangen

Direct geholpen: 0486-476629 
of

Laadpoort van je iPhone SE vervangen

Direct geholpen: 0486-476629 
of

Luidspreker van je iPhone SE vervangen

Direct geholpen: 0486-476629 
of

Oorspeaker van je iPhone SE vervangen

Direct geholpen: 0486-476629 
of

Voorcamera van je iPhone SE vervangen

Direct geholpen: 0486-476629 
of

Achtercamera van je iPhone SE vervangen

Direct geholpen: 0486-476629 
of

Altijd een gratis leentoestel

Wanneer je een iPhone SE bij de Mars uit Grave laat repareren, ontvang je van ons altijd een gratis leentoestel als je daar behoefte aan hebt. Zo zorgen we ervoor dat je tijdens je iPhone reparatie wel altijd bereikbaar bent, wel zo fijn! Na de reparatie lever je het leentoestel gewoon weer in en kun je weer met je eigen toestel op pad.

Welke iPhone SE reparaties voeren jullie uit?

Wij voeren de meest voorkomende iPhone SE reparaties uit:


Iphone SE scherm/display vervangen
Niets is zo vervelend als een kapot telefoonscherm. De meeste kapotte displays die wij in onze winkel in Grave tegenkomen zijn veroorzaakt door valschade. Een iPhone SE is een delicate smartphone en het scherm is het meest zwakke punt van een telefoon. Ons advies is dan ook om altijd een goed telefoonhoesje te gebruiken. Gelukkig kunnen wij je scherm wel weer voor je vernieuwen, zodat je niet blijft rondlopen met barsten.

Iphone SE batterij/accu vervangen
De batterijduur staat hoog op het lijstje van ergernissen bij de iPhone. Soms gaat de batterij lang mee, soms niet. Ook heeft Apple al een tik op de vingers gehad voor het moedwillig drainen van de batterij, zodat je sneller een nieuwe iPhone koopt. Wij kunnen de batterij van je iPhone SE vervangen, zodat deze weer lang mee gaat.

iPhone SE laadpoort vervangen
Wil je iPhone SE niet meer goed opladen? Dan is vaak een reparatie aan de laadpoort nodig. Wanneer deze namelijk geen goede connectie meer maakt kan de batterij niet goed opgeladen worden. Soms is het ook gewoon een beetje vuil in de laadpoort, maar ook dat lossen we snel voor je op.

Iphone SE luidspreker vervangen
Werkt je luidspreker niet meer naar behoren? Ook dan is het tijd voor een iPhone SE reparatie. We lossen dit euvel voor je op, zodat je weer goed geluid uit je iPhone SE krijgt.

iPhone SE oorspeaker vervangen
Een reparatie aan de oorspeaker van je iPhone SE is nodige wanneer je geen geluid meer hoort, of het geluid heel blikkerig klinkt of kraakt. Erg vervelend tijdens een telefoongesprek, maar dit kunnen wij zeker voor je repareren.

Camera’s van je iPhone SE vervangen
Maak je graag foto’s met je iPhone SE? Dan is het vervelend als de camera’s niet meer goed werken. We kunnen zowel de front als achtercamera van je iPhone SE vervangen als deze niet meer goed werken. Dit kan bijvoorbeeld door schade zijn.