Muziek luisteren via Spotify, werken in Word of Excel, foto’s bewerken, werken in Google Chrome of de pc scannen op virussen… Voor vrijwel alles wat u doet op uw computer of tablet is software nodig. Maar hoe zet u die software veilig op de computer?

Wij helpen u graag met software-installatie, bijvoorbeeld door:

  • Veilige software te downloaden

Op internet wordt veel schadelijke software aangeboden. Vaak zijn deze programma’s moeilijk van ‘echt’ te onderscheiden. Wij helpen u om veilige software te herkennen en te downloaden. Dit kunnen wij ook door middel van Hulp of Afstand!

  • De software te installeren

U heeft de juiste software bij de hand, maar hoe installeert u de software op de juiste plek op de computer? Wij laten u graag zien hoe de software-installatie werkt aan de hand van een computerles. Tevens geeft onze adviseur tips hoe u dit in het vervolg zelf kunt doen.

  • Onnodige software te verwijderen

Onnodige programma’s en bestanden maken de computer trager. Mogelijk heeft u deze software niet meer in gebruik. Computersystemen de Mars helpt u graag om deze software volledig te verwijderen door middel van onze computer APK, zodat uw computersysteem weer optimaal functioneert.

Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel of bel 0486-476629 of 06-10633578 of vul ons contactformulier in voor het inplannen van een afspraak.