Uw computer start niet meer op.… al uw documenten, e-mails en foto’s zijn verloren gegaan. Deze vervelende situatie kunt u voorkomen door een periodieke back-up te maken van uw bestanden. Computersystemen de Mars kan u adviseren en assisteren bij het maken van een back-up.

Wat kunnen wij doen?

  • Eventueel herstel van verloren bestanden
  • Bestanden voor u op een veilige plaats opslaan (Zoals cloud opslag een externe HDD of NAS)
  • Uw computer eventueel repareren en bestanden voor u terugplaatsen

Hoe werkt het?

Bij het ontvangen van uw systeem gaan wij direct aan de slag om uw bestanden te herstellen. Deze bestanden kunnen wij voor u terugplaatsen op uw gerepareerde systeem of plaatsen op een externe harde schijf. Tevens kunt u ervoor kiezen om de data veilig op te slaan in een Clouddienst.

Om in de toekomt data verlies te voorkomen kunt u voor een NAS-systeem of Clouddienst kiezen. Een NAS-systeem is een opslagmedium dat verbonden is met uw thuisnetwerk en is met meerdere apparaten bereikbaar. Hiermee wordt een veilige opslag van uw gegevens bewerkstelligd en overal te wereld te benaderen! . Computersystemen de Mars stelt de NAS en uw computersysteem in op uw thuisnetwerk, zodat er periodiek automatische back-ups van uw gegevens worden gemaakt.

Afspraak

Wilt u ook een automatische back-up? kom dan gerust langs in onze winkel of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs. Bel 0486-476629 of 06-10633578 of vul ons contactformulier in. Computersystemen de Mars analyseert uw probleem en stelt op maat een offerte op.